Navigate / search

Comanda online Paulownia, varietatea Tomentosa x Fortunei
Planul de afaceri Paulownia

Garantia Paulownia Development

“Intr-o perioada in care nevoia de lemn – atat pentru combustibil, cat si pentru cherestea – este in continua crestere, o solutie viabila este infiintarea de plantatii forestiere specializate, care sa raspunda precis acestor cereri.
Paulownia, varietatea Tomentosa x Fortunei este o specie arboricola care cumuleaza doua conditii esentiale: are o crestere rapida si dezvolta un lemn valoros – in conditiile unei agrotehnici adecvate. Paulownia devine astfel o alternativa fezabila in Romania, fiind un arbore care, pe langa aspectul placut, impunator, realizeaza cresteri impresionante intr-o perioada de timp relativ scurta.
In acest sens, este demn de apreciat efortul celor de la Paulownia Development de a introduce – la o scara potential industriala – in sortimentul local de arbori cultivati in scopuri forestiere acest arbore inedit care si-a confirmat calitatile, punand la dispozitia doritorilor un material saditor certificat, de calitate superioara, ce asigura un bun start unei culturi de Paulownia pe terenuri ce asteapta, nefolosite…”

– ing. hort. Valentin Sebastian Dan
USAMV Cluj Napoca

Numele tau (obligatoriu)

Adresa e-mail (obligatoriu)

Subiect

Mesaj (obligatoriu)

CONTACT


SC PAULOWNIA DEVELOPMENT SRL

Str. Uliului, Nr. 50, CLUJ-NAPOCA


contact@paulowniadevelopment.ro